Tıklayın Biz Sizi Arayalım
0850 70 70 750
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Mail Adresiniz
Mesaj
Bizimle form aracılığıyla paylaştığınız kişisel verilerinizi, talebiniz doğrultusunda sizinle iletişime geçebilmek için işleyeceğiz. Kişisel verilerinizin Karavan Turizm tarafından işlenmesine ilişkin detaylı bilgi için müşteri aydınlatma metnini inceleyebilirsiniz. "Gönder" butonuna tıkladığınızda bilgilendirmeyi okuduğunuzu düşüneceğiz.
Arama Zamanı
"

Kd Moments ile Sonbaharda Ren Nehri'nde Hollanda & Almanya (1200)

  • Fiyatlar
  • Destinasyonlar
  • Genel Şartlar
  • Tur Programı
  • Tur Tarihleri
  • Deck Plan
  • Gemi Hakkında
  • Foto / Video
Destinasyonlar

 FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

 

•Gemide Wifi hizmeti

•Gemide tüm gün kahve & çay istasyonu ve beş çayı ikramları

•Köln şehir turu

•Türk Havayolları ile İstanbul (IST) - Köln (CGN) // Düseldorf - İstanbul (IST) gidiş-dönüş parkurunda ekonomi sınıfı uçak bileti

•Havalimanı vergileri & Gemi liman vergiler

•5*Nehir gemisi KD Moments’ta, 4 gece tam pansiyon konaklama (Tam pansiyon dahilindeki servis gemiye biniş günü Akşam yemeği ile başlayıp, gemideniniş günü kahvaltı ile son bulmaktadır) Bazı günler programa göre öğle yemeklerlunch box olarak alınabilir

•Hoş geldiniz Kokteyli

•Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri

•Düsseldorf şehir turu

•TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

•Dordrehct şehir turu

•Seyahat & Sağlık Sigortası

•Kaptan’ın Gala Kokteyli, Gala Özel Menüsü

•Geminin ilk ve son günü bagaj taşıma servisi

•Rotterdam şehir turu

 

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN EKSTRA HİZMETLER

 

•Covid-19 Seyahat Sigortası

•Şehir vergileri Turist Vergisi 35€uro kişi başı rehberiniz toplayacaktır.

•Vize ücreti ve hizmet bedeli

•Gemi veya rehber tarafından organize edilecek opsiyonel turlar

•Fiyata dahil hizmetlerde belirtilmemiş müze ve ören yerleri girişleri

•Ek bagaj ücretleri

•Gemide alkollü ve alkolsüz tüm içecekler

•Şoför tipleri 5-10 Euro / kişi başı (isteğe bağlı)

•Programda belirtilen Ekstra turlar

•Seyahat & Sağlık Sigortası Sürprimi (65+ yaş ve üzeri misafirler için)

•Yurtdışı çıkış fonu

•Her türlü kişisel harcamalar

•Gemi Personel Servis Ücreti (Gecelik kişi başı 12 Euro’dan hesaplanarak, toplamda kişi başı 48 Euro olarak oda hesabınıza eklenecektir)

 

 

UÇUŞ BİLGİLERİ

 

•22.09.2025 IST CGN 11:30 - 13:50 - TK1673

•26.09.2025 DUS IST 14:50 - 19:15 - TK1526

 

İPTAL ŞARTLARI

 

 

ÖNEMLİ NOTLAR

 

•Programda belirtilen saatler Scylla Cruises ve Türk Havayolları firmalarından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumludeğildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızdaani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden dolayıgemi firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmamaktadır.

•Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya dagemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların turayeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

•Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakitdepozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedenisizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-inesnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik Cruise Card ile yapabileceksiniz. Gemide hiçbir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızıodalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

•Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, su ısıtıcı, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutmamakinası birçok kabinde su ısıtıcı mevcuttur.

•Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizinkabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

•Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakte kadar kabininize gelmeyebilir. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir elçantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

•Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü bir güvenlik tatbikatı ve sunumu yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

•Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize bırakılacaktır. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlenceorganizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

•Tur süresince tüm özel eşyalarınıza sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasamevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para ve değerli zihniyet eşyalarınızın kaybolması ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir.Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

•Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatindenen geç 45 dakika öncesinde gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumluolmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

•Gemi seyahatinizin sonunda bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketlerin takılması gerekir. Sabah erkenden kabin kapılarınızın önüne bırakmanızgerekmektedir daha sonra valizlerinizi toplanarak transfer yapılacak otobüslerin önünde dizilir. Yolcular tarafından burada teslim alınacaktır.

 

 

Tur Programları
Tur Tarihleri
Deck Plan
Choose Deck Plan
Foto/Video
Destinasyon Haritası
Haritanın büyük halini görüntüle